Siirry pääsisältöön

Saavutettavuusseloste

Big.fi-sivuston saavutettavuusseloste

Tämä seloste on laadittu 30.6.2020. Verkkosivuston ylläpitäjä on Pirkanmaan Jätehuolto Oy ja sen saavutettavuuden on arvioinut Suunnittelutoimisto Mera Oy.

Saavutettavuuden tila
Big.fi-verkkosivuston suunnittelussa on otettu huomioon eurooppalaisen EN 301 549 -standardin vaatimukset. Sivusto on testattu, ja se täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset. Sivustolta voi kuitenkin löytyä myös sisältöä, joka ei noudata vaatimuksia täydellisesti.

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet
Muu sisältö:
Sivustolla voi olla ladattavia raportteja ja selvityksiä (pdf). Jotkut näistä aineistoista on tuotettu ja julkaistu ennen nykyisen saavutettavuusdirektiivin voimaantuloa, joten ne eivät välttämättä täytä sen kaikkia vaatimuksia.

Palautteet
Huomasitko verkkosivuston saavutettavuudessa muita puutteita tai parannettavaa? Kerro havainnoistasi Pirkanmaan Jätehuoltoon sähköpostilla osoitteeseen neuvonta@pjhoy.fi tai puhelimitse numerossa 03 240 5214.

Valvontaviranomainen
Ilmoita havaitsemasi saavutettavuusongelmat aina ensin sivuston ylläpitäjälle eli Pirkanmaan Jätehuollolle. Jos et saa vastausta kahden viikon kuluessa tai et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Lisätietoa ilmoituksen tekemisestä ja käsittelystä löydät aluehallintoviraston verkkosivuilta.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
Sähköposti: saavutettavuus(at)avi.fi
Puhelin: 0295 016 000
www.saavutettavuusvaatimukset.fi

Tervetuloa tankkaamaan!

Pohjanmaa
Pirkanmaa
Etelä-Karjala