Siirry pääsisältöön

Ajankohtaista

Kaksi BIG-tankkausasemaa avattu Vaasan seudulla – kampanjahinta kahden viikon ajan

19.10.2020

Stormossenin BIG Biokaasu -tankkausasemat sijaitsevat Vaasan pohjoisen ja eteläisen sisääntuloväylän yhteydessä. Toinen on osoitteessa Stormossenintie 3 (10 km Vaasasta pohjoiseen) ja toinen ABC Kiitokaaressa (10 km Vaasasta etelään). Kahden viikon ajan asiakkaat saavat tankata alennettuun erikoishintaan 0,99 €/kg, mikä vastaa bensiinin hintaa 0,63 €/ltr (erikoishinta ei koske Gastor -sopimusasiakkaita). Kampanjaetu on voimassa maanantaista 19.10. sunnuntaihin 1.11. saakka.

Stormossenin BIG-tankkausasema

Vaasan seudun jäteyhtiö Stormossen on valmistanut ja myynyt paikallista Gastor-biokaasua vuodesta 2017 sekä Vaasan kaupungin paikallisliikenteen linja-autoille että yksityisasiakkaille. Maanantaina 19.10. Stormossen luopui omasta Gastor-brändistään ja tankkausasemat saivat BIG-brändin mukaisen ulkoasun.

Stormossen on perustamisestaan saakka toiminut alalla edelläkävijänä ja kokeillut uusia ideoita ennakkoluulottomasti. Niinpä talouspäällikkö Håkan Hagberg kuunteli kiinnostuneena, kun alkuvuodesta 2019 Pirkanmaan Jätehuollon liiketoiminta- ja talousjohtaja Jarkko Nissinen heitti ilmoille ajatuksen kunnallisten jäteyhtiöiden yhteisestä maanlaajuisesta biokaasun jakeluketjusta.

– Ajatus oli, että yhteisen brändin avulla olisi helpompi saavuttaa tunnettavuutta. Kun yksi jäteyhtiö mainostaa biokaasua alueellaan, myös muut ketjun jäteyhtiöt hyötyvät siitä, Hagberg sanoo.

Hän ehdotti, että Stormossen, Pirkanmaan Jätehuolto ja Etelä-Karjalan Jätehuolto menisivät ensimmäisinä saman ketjun alle kolmistaan. Muiden on helppo liittyä valmiiseen konseptiin myöhemmin.

– Sillä tiellä nyt olemme. Ensimmäiset BIG-biokaasuasemat on avattu Vaasan seudulla ja Etelä-Karjalassa. Pirkanmaalla ensimmäinen asema avataan ensi vuoden alussa. Parin vuoden sisällä BIG-asemia on jo yhdeksän.

BIG-brändin haltijoiksi toivotetaan lisää yhteistyökumppaneita. Tavoitteena on valtakunnallinen biokaasun tankkausasemien ketju.

Tervetuloa tankkaamaan!

Pohjanmaa
Pirkanmaa
Etelä-Karjala